For Students
solutions
solutions
solutions
For Educators
Contact UsApply
solutions
solutions
solutions

Aanvoerder(s) marketing & communicatie

De Fontys Pulsed Academy is een snelgroeiende academy met verschillende onderwijsprogramma’s. Sinds 2018 creëert de academy een leeromgeving die studenten aanmoedigt om de puurste vorm van zichzelf te zijn en om zelf regisserende professionals te worden in een wereld van constante verandering. Fontys Pulsed staat in direct contact met partners in het werkveld en de maatschappij om zodoende maatschappelijk betekenisvolle programma’s te realiseren.

Wij zoeken altijd het schaap met vijf poten. Omdat we geen ezel willen zijn die zichzelf 3x stoot aan dezelfde steen, zoeken we deze keer niet obsessief naar één toekomstige Pulser maar wellicht naar meerdere! Uiteraard blijven wij openstaan voor het unieke schaap maar allereerst zijn wij op zoek naar mensen die onze uitdaging begrijpen, mee gaan bouwen, leren, en onze Pulsed formule op marketing & communicatie gebied op die manier gaan ontwikkelen.

Ben jij een bevlogen en creatieve professional op het gebied van marketing en communicatie? Heb je ervaring met het creëren & communiceren van authentieke content en het ontwikkelen van passende marketingstrategieën die je aanscherpt door te doen? Dan is Fontys Pulsed op zoek naar jou.

Wat is onze uitdaging horen wij jou denken! Allereerst willen wij zowel onze interne & externe communicatie op ordekrijgen. Met andere woorden, we willen ons verhaal op continue basis zo goed en eerlijk mogelijk bij de verschillende doelgroepen van onze community krijgen.

Ten tweede is een uitdaging het kraken en blijven (door)ontwikkelen van een voor ons passende marketingstrategie. We hebben een aantal unieke kernwaarden als Pulsed Academy en deze willen wij trouw blijven in het nastreven van geleidelijke groei. We zoeken de juiste balans tussen online/offline, tussen informatief & beleving en we geloven vooral dat we door te experimenteren in samenwerking met onze studenten de juiste vormen moeten (uit)vinden.

Wij geloven heilig in vrijheid geven zonder vrijblijvendheid. Dat betekent voor jou dat je de ruimte krijgt om je eigen ding te doen. Wij verwachten dat de toffe concepten, designs en coördinatie vanuit het marketing en communicatieteam komen, waarbij tijdens de operationalisering nauwe samenwerking is met de verschillende onderwijsteams binnen Pulsed. Er staat een bepaalde basis maar die is niet heilig. Wij zoeken naar ambitieuze en ondernemende mensen. Ben jij degene die uiteindelijk onze nieuwe generatie jongeren op de juiste plek gaat krijgen en zo een knallend toekomstperspectief geeft?

Belangrijk voor ons is dat je niet per se alle criteria kunt aftikken, maar dat er een vuurtje in je is gaan branden. Dus let’s spark the change!

Wat ga je doen?

-  Ontwikkelen en implementeren van een effectieve, unieke content aanpak om de verhalen van onze studenten, teamleden, programma’s en andere initiatieven naar buiten te brengen op een wijze die aansluit bij onze doelgroepen.

-  Begrijpen en spreken van de Pulsed taal en het authentieke merk en deze vertalen naar creatieve en boeiende content.

-  Het samenbrengen van digitale en fysieke content. Het creëren van een ritme waarin deze elkaar versterken om zodoende het Pulsed verhaal naar buiten te brengen.

-  Samenwerken met het team om de marketinginspanningen te coördineren en ervoor te zorgen dat alle programma's gelijke aandacht krijgen.

-  Verder door bouwen op het overkoepelend marketingactiviteitenplan en zorgen voor een consistente integratie van het Pulsed DNA in al onze uitingen.

-  Bouwen aan onze community door het creëren van betrokkenheid en interactie met onze doelgroep.

-  Identificeren van nieuwe doelgroepen en het opzetten van duurzame strategieën om hen aan te spreken en aan te trekken.

-  Samenwerken met verschillende collega's om een sterke verbinding en synergie te creëren tussen de verschillende programma's.

Wat vragen wij van jou?

-  Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om de Pulsed taal en cultuur effectief over te brengen.

-  Creatief denkvermogen en het vermogen om onconventionele marketingstrategieën te ontwikkelen.

-  Sterke coördinatie- en organisatorische vaardigheden om verschillende marketingactiviteiten te beheren en te integreren.

-  Probleemoplossend vermogen en een proactieve houding.

-  Je bent een fixer; je regelt dingen zelf.

-  Affiniteit met de onderwijssector en de doelgroep van Fontys Pulsed.

-  Heb je uitstekende mondeling een schriftelijke vaardigheden zowel Nederlands als Engels (Brits Engels).

Is dit jouw baan?

Solliciteer dan snel door een e-mail te sturen naar Jochem Goedhals: j.goedhals@fontys.nl. Met inhoudelijke vragen kun je ook bij hem terecht. Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Team Recruitment (Dienst P&O), 08850 75366.