solutions
solutions
solutions

Empower  HBO

Stop met stress en neem

de controle

Het is tijd om volledige
controle over je
toekomst te nemen.

Dat vervelende gevoel dat je de verkeerde studie hebt gekozen, kan echt frustrerend en teleurstellend zijn. En als je niet weet wat je hierna moet doen, kan het zelfs stress opleveren. Maar maak je geen zorgen! Pulsed Empower is er om je te helpen. Dit unieke fulltime programma is speciaal bedoeld voor jou, als (tijdelijk) gestopte student op zoek naar een nieuwe richting die beter bij je past.

Empower draait om de kracht van creëren. Het gaat erom dat je leert door ervaring op te doen, dingen uit te proberen, soms te falen en dan weer opnieuw te beginnen tot je uiteindelijk succes behaalt. Boeken zijn daarom ook niet verplicht, dat bepaal je zelf. Bij Empower maak je van elke dag een spannend avontuur vol technologie, ondernemerschap en creativiteit. En tegelijkertijd ben je in contact met andere studenten en docenten.

Terwijl je waardevolle kennis en vaardigheden opdoet, zelfverzekerder wordt en bewust van jezelf, staan de docenten en coaches altijd klaar om je te ondersteunen. Ze geven je persoonlijke aandacht bij elke stap die je zet.

Dus stop met jezelf gek te maken. Het is tijd om volledige controle over je toekomst te nemen en je aan te melden voor Empower.

Programma details

Om de overgang naar het hbo zo soepel mogelijk te maken, ontwikkelden we vanuit Fontys Pulsed een aantal activiteiten onder de naam Empower. Voor als je hulp zoekt bij het maken van een bewuste studiekeuze, maar ook als je nieuwsgierig bent hoe het is om in de onderwijsomgeving van Fontys Pulsed aan een uitdagend project te werken.

De focus van Empower ligt op persoonlijke ontwikkeling en het leren maken van keuzes die bij je passen. Je leert jezelf (nog) beter kennen, ontdekt waar je energie van krijgt en waar je passie en talenten liggen, zodat je daarna gericht kunt zoeken naar opleidingen die daarbij passen.

Bij Pulsed werken we met open-ended challenges. Binnen de kaders van zo’n challenge krijg je veel ruimte om deze op je eigen manier aan te pakken en uit te werken. Dat is leuk, want het zorgt voor een uniek proces en resultaat. Maar het is ook zinvol, want door die manier van werken, worden jouw talenten, karaktereigenschappen en voorkeuren zichtbaar.

Empower Challenges

STORIES

Discover projects by
Embrace TEC students.

Het programma bestaat uit 6 challenges. Elke challenge heeft een ander onderwerp en duurt 3 weken.

My spark

Ontdek wat je inspireert en waar je energie van krijgt.

It's all in the game

Wie en wat heft jou gevormd? Duik ik jouw levensverhaal en ontwikkel daar een tof spel over.

Meaningful you

Ontdek je talenten en waarden en zet deze in om iets te betekenen voor anderen.

Look into the world

Je vergelijkt jouw opgedane kennis over jezelf met potentiële nieuwe opleidingen. Wat past en wat past niet?

Inschrijven

Empower is een flexibel onderwijs programma. Elke drie weken kun je starten met het programma. Als je je aanmeldt, zit je nog nergens aan vast. We hebben dan altijd eerst een kennismakingsgesprek. Daarna beslis je pas of je daadwerkelijk wil starten of niet. Zelfs als je momenteel buiten Fontys studeert, kun je je aanmelden voor het Empower programma.

Het Empower programma is te volgen in Eindhoven en Tilburg.

Schrijf je in

Discover more stories

See all stories ➔

DO YOU HAVE QUESTIONS?

Lets Talk

WANNA GRAB A COFFEE

WANNA GRAB COFFEE?

Write Us!

DO YOU HAVE QUESTIONS?

CONTACT US

Our door is always open for a cup of coffee.

Rachelsmolen 1,
5612 MA Eindhoven

But if you want to share your idea or ask your question right away, feel free to drop a line.

WhatsApp: +31 6 13701462
Email: pulsed@fontys.nl
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh and try again.